Alles wat elektrisch is kunnen wij
verbinden en samen laten werken

Visualisatie

Domotica maakt het mogelijk om de verschillende elektrische apparaten en systemen in je huis met elkaar te verbinden en samen te laten werken. Om hier in 1 keer een overzicht van te hebben is een visualisatie handig. Een visualisatie is de weergave op een beeldscherm (telefoon, ipad, pc) van alle bedieningsmogelijkheden van de domotica. Overzichtelijk, actueel en handig.
Omdat wij bij Meerdan veel ervaring hebben met domotica, hebben wij al jaren onze eigen visualisatie: de Basebox. Met de Basebox heb je snel een overzicht van je huis, en kun je alles makkelijk bedienen en instellen. Dit kan uiteraard in je huis maar ook op afstand. Totale vrijheid en controle, altijd en overal.

We geven je graag een demonstratie van de Basebox zodat je zelf kunt ervaren hoe makkelijke en intuïtief deze werkt.

Thuis, waar technologie en comfort samen komen

Meerdan; maakt het mogelijk

“Make homes great” is het uitgangspunt bij alles wat wij doen. Hiervoor combineren we de nieuwste technologie met het mooiste design. We leveren huisautomatisering (domotica), verlichting, multiroom audio/video en elektrische gordijnen.

Domotica

Een huis bouwen doen we maar 1 keer in ons leven. Dat wil je goed en verstandig doen. De een wil een modern huis, de ander klassiek. De een wil energie neutraal, de ander de modernste technische snufjes. Maar 1 ding staat voorop: Je wilt er blij van worden.