De inrichting van je huis begint
met goede verlichting

Verlichting

De inrichting van je huis begint met goede verlichting. Verschillende ruimtes in een pand vragen omlichting, onderbouw verlichting aanbrengen.

Op de slaapkamer wil je naast basisverlichting ook functionele verlichting, zoals een leeslampje. En de badkamerverlichting moet zowel fel en helder, als wat sfeervoller kunnen zijn. Bij kinderkamers is het van belang dat het licht fijn is voor de ogen en dat de lampen leuk zijn vormgegeven. In de garage moet de verlichting helder zijn en een groter oppervlak kunnen verlichten. Ook buitenshuis heb je behoefte aan verlichting. Bijvoorbeeld voor het verlichten van het tuinpad. Maar je kunt verlichting buiten of in de tuin ook gebruiken als middel tegen inbraak.

Een andere manier van verlichten.

De woonkamer is het hart van je huis, hier wil je dus echt sfeer creëren. Dit doe je door een goede balans te vinden in basisverlichting, functionele verlichting en accentverlichting. Door gebruik te maken van een dimmer kun je eenvoudig de lichtsterkte instellen, zo creëer je gemakkelijk sfeer.

De keuken vraagt om meer functionele verlichting. Je moet goed kunnen zien wat je doet. In de keuken kun je bijvoorbeeld naast de basisverlichting ook een sfeer creëren waarbij de verlichting een hogere helderheid aanneemt.

Meerdan volgt als merkonafhankelijke lichtadviseur de nieuwste trends en designs. Wij hebben veel ervaring met het maken mooie 3D lichtplannen. Naast de lichtberekening geven deze plannen een heel goed idee van het te verwachtte resultaat.

Wij maken graag een lichtplan voor jouw bestaande huis, renovatie of nieuwbouw.

Thuis, waar technologie en comfort samen komen

Meerdan; maakt het mogelijk

“Make homes great” is het uitgangspunt bij alles wat wij doen. Hiervoor combineren we de nieuwste technologie met het mooiste design. We leveren huisautomatisering (domotica), verlichting, multiroom audio/video en elektrische gordijnen.

Domotica

Een huis bouwen doen we maar 1 keer in ons leven. Dat wil je goed en verstandig doen. De een wil een modern huis, de ander klassiek. De een wil energie neutraal, de ander de modernste technische snufjes. Maar 1 ding staat voorop: Je wilt er blij van worden.