[x_text class=”center-text “]De inrichting van je huis begint met goede verlichting. Verschillende ruimtes in een pand vragen om een andere manier van verlichten.

De woonkamer is het hart van je huis, hier wil je dus echt sfeer creëren. Dit doe je door een goede balans te vinden in basisverlichting, functionele verlichting en accentverlichting. Door gebruik te maken van een dimmer kun je eenvoudig de lichtsterkte instellen, zo creëer je gemakkelijk sfeer.

De keuken vraagt om meer functionele verlichting. Je moet goed kunnen zien wat je doet. In de keuken kun je bijvoorbeeld naast de basisverlichting, onderbouw verlichting aanbrengen. Op de slaapkamer wil je naast basisverlichting ook functionele verlichting, zoals een leeslampje. En de badkamerverlichting moet zowel fel en helder, als wat sfeervoller kunnen zijn. Bij kinderkamers is het van belang dat het licht fijn is voor de ogen en dat de lampen leuk zijn vormgegeven. In de garage moet de verlichting helder zijn en een groter oppervlak kunnen verlichten. Ook buitenshuis heb je behoefte aan verlichting. Bijvoorbeeld voor het verlichten van het tuinpad. Maar je kunt verlichting buiten of in de tuin ook gebruiken als middel tegen inbraak.

Meerdan volgt als merkonafhankelijke lichtadviseur de nieuwste trends en designs. Wij hebben veel ervaring met het maken mooie 3d lichtplannen. Naast de lichtberekening geven deze plannen een heel goed idee van het te verwachten resultaat.

Wij maken graag een lichtplan voor jouw bestaande huis, renovatie of nieuwbouw.
Domotica-Huisautomatisering-40
[/x_text]