Alles wat elektrisch is kunnen wij
verbinden en samen laten werken

Domotica

Alles wat elektrisch is kunnen wij verbinden en samen laten werken. De schakelaar op je muur kun je gebruiken om het licht mee aan te doen, maar bijvoorbeeld ook om de muziek aan te zetten, of de gordijnen te sluiten.

We hebben ongemerkt veel verschillende elektrische installaties, apparaten en bedieningen om ons heen: denk aan verlichting, zonwering, verwarming, alarm, intercom, muziek en ict. Het verbinden, laten samenwerken en centraal bedienen hiervan noemen we huisautomatisering of domotica.

De voordelen van domotica zijn gemak, efficiency en veiligheid. Als het donker wordt gaan de gordijnen dicht en de verlichting aan op de stand die jij bepaald hebt. Als de zon op de glazen pui in de woonkamer schijnt, gaat de zonwering automatisch uit, zodat de temperatuur binnen aangenaam blijft. Als je op de schakelaar bij je bed drukt gaat alle verlichting in huis in 1 keer uit en de deuren automatisch op het nachtslot.

Uiteraard is alles ook te bedienen op je telefoon, pc en ipad.

Wij zijn dagelijks betrokken bij mooie, slimme en leuke domotica projecten. Dit varieert van nieuwbouw tot renovatie, en van appartement tot luxe villa. Voor elk budget is er een oplossing waar je blij van wordt.

Kom langs in de studio of maak een afspraak om ons demohuis te bezoeken, dan kun je zelf ervaren hoe makkelijk, mooi en leuk domotica is.

Thuis, waar technologie en comfort samen komen

Meerdan; maakt het mogelijk

“Make homes great” is het uitgangspunt bij alles wat wij doen. Hiervoor combineren we de nieuwste technologie met het mooiste design. We leveren huisautomatisering (domotica), verlichting, multiroom audio/video en elektrische gordijnen.

Domotica

Een huis bouwen doen we maar 1 keer in ons leven. Dat wil je goed en verstandig doen. De een wil een modern huis, de ander klassiek. De een wil energie neutraal, de ander de modernste technische snufjes. Maar 1 ding staat voorop: Je wilt er blij van worden.