Wij zijn
Meerdan

Over meerdan

Wij zijn Meerdan. Wij houden van technologie en design. Wij zetten technologie in om je huis slim, mooi en makkelijk bedienbaar te maken.
Zoals met domotica, verlichting en multiroom audio. Thuis en op het werk.

Who

Meerdan is een system integrator. Wij zijn merk- en installateur onafhankelijk. Wij kunnen alles wat elektrisch is laten communiceren en samenwerken. Wij adviseren, engineeren en programmeren huis- en gebouwautomatisering. Dit doen wij in opdracht van of in samenwerking met een installateur / architect. Meerdan is gecertificeerd knx professional, domotica partner van verschillende fabrikanten en importeur van Basalte schakelmateriaal.

Why

Wij zijn Meerdan. Wij houden van technologie en design. Wij zetten technologie in om je huis slim, mooi en makkelijk bedienbaar te maken. Zoals met domotica, verlichting en multiroom audio. Thuis en op het werk.

How

Wij werken gestructureerd en transparant. Wij staan voor een heldere communicatie. Wij zijn enthousiast over technologie, maar de mens staat centraal. Kom langs in onze studio of ons demo huis om domotica en de mogelijkheden van technologie te ervaren. Iedereen is welkom, van ervaren installateurs (met of zonder klant), architecten tot particulieren. Wij zetten onze jarenlange kennis en ervaring in om jouw vraag op te lossen en tot een mooi en slim eindresultaat te komen. Dit kan een basis, completere of zeer uitgebreide installatie zijn.

What

Wij kunnen alles wat elektrisch is met elkaar laten communiceren en samenwerken. Dit zorgt voor gemak, comfort, veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast kunnen wij alles intuïtief bedienbaar maken op schakelaars, mobiele apparaten en pc via onze Basebox. Op deze manier automatiseren wij de bediening van verlichting (met bijbehorend lichtplan), verwarming en koeling, inbraak en brandmeldinstallatie, camera’s, gordijnen, rolluiken, zonwering, elektrische deuren, poorten en sloten. Maar ook inbouw speakers, multiroom audio, home cinema. Vraag ons gerust om advies.

Thuis, waar technologie en comfort samen komen

Meerdan; maakt het mogelijk

“Make homes great” is het uitgangspunt bij alles wat wij doen. Hiervoor combineren we de nieuwste technologie met het mooiste design. We leveren huisautomatisering (domotica), verlichting, multiroom audio/video en elektrische gordijnen.

Over meerdan

Wij zijn Meerdan. Wij houden van technologie en design. Wij zetten technologie in om je huis slim, mooi en makkelijk bedienbaar te maken. Zoals met domotica, verlichting en multiroom audio. Thuis en op het werk.